
Keittiö & Kellari
Poimi parhaat vinkit viinien ja ruokien pyhään liittoon.

Tiramisù
Naudan posken suussa sulava mehukkuus ja pehmeys saa juureksien samettisesta mausta sekä kermasta oivan yhdistelmän.

Sous Vide kypsennettyä naudan poskea tryffelimuusilla
Naudan posken suussa sulava mehukkuus ja pehmeys saa juureksien samettisesta mausta sekä kermasta oivan yhdistelmän.

Raikas pastasalaatti suklaahiehon petite tenderistä
Ota Petite Tender huoneenlämpöön vähintään ½ tuntia ennen kypsentämistä. Mausta Petite Tender suolalla ja pippurilla, ruskista kuumalla pannulla tai grillissä.

Bolognese Ragú
Aloita tekemällä sofrito. Pilko hienoksi selleri, porkkana ja sipuli. Kuumenna öljy paksupohjaisessa kattilassa tai pienessä padassa.

Bruschetta caprese
Bruschetta caprese on välimerellinen herkku, joka toimii koosta riippuen alkunaposteluna, alkuruokana, mutta myös raikkaana ja nopeana pääruokana.