


Ca'Nova Metodo Classico Brut Rose Jad'Or
Alue: VDT
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 24 kuukautta pullossa sakkansa kanssa.
Persikanpunainen ja oranssiin vivahtava väri. Viinin tuoksussa punaisia marjoja paahteisuutta. Täyteläinen ja kuiva maku. Hieno rakenne ja miellyttävä marjaisuus.
Köynnökset kasvavat etelärinteellä n. 300 metrin korkeudessa. Savi- ja hiekkapohjainen hapan maaperä. Alkoholikäynti 16 asteessa ja luonnollinen stabilointi talven aikana. Valmistettu samppanjamenetelmällä, pullokäyminen 24 kuukautta.
Alue: VDT
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 24 kuukautta pullossa sakkansa kanssa.
Persikanpunainen ja oranssiin vivahtava väri. Viinin tuoksussa punaisia marjoja paahteisuutta. Täyteläinen ja kuiva maku. Hieno rakenne ja miellyttävä marjaisuus.
Köynnökset kasvavat etelärinteellä n. 300 metrin korkeudessa. Savi- ja hiekkapohjainen hapan maaperä. Alkoholikäynti 16 asteessa ja luonnollinen stabilointi talven aikana. Valmistettu samppanjamenetelmällä, pullokäyminen 24 kuukautta.
Alue: VDT
Lajike: Nebbiolo
Kypsytys: 24 kuukautta pullossa sakkansa kanssa.
Persikanpunainen ja oranssiin vivahtava väri. Viinin tuoksussa punaisia marjoja paahteisuutta. Täyteläinen ja kuiva maku. Hieno rakenne ja miellyttävä marjaisuus.
Köynnökset kasvavat etelärinteellä n. 300 metrin korkeudessa. Savi- ja hiekkapohjainen hapan maaperä. Alkoholikäynti 16 asteessa ja luonnollinen stabilointi talven aikana. Valmistettu samppanjamenetelmällä, pullokäyminen 24 kuukautta.
Arvostelut
Tulossa
Ruokasuositus
Erinomainen aperitiivi ja maljajuoma. Nebbiolo-rypäleen tuoma rakenne tekee tästä viinistä erityisen sopivan kalaruokien ja kylmien alkupalojen kanssa. Tarjoile 7-8 asteisena.
Reseptejä tulossa:
xxxx
